Szívcsakra

"A béke nem beletörődés, hanem aktív cselekedet, ami azt jelenti, hogy minden pillanatban tudatosan a békét választod." /Anamé/


Imádkozni. Szeretni. Megbocsájtani. Remélni. Elfogadni. Továbblépni. Kimondani. Felnézni az Égre. Hallgatni. Lélegezni és olykor fellélegezni.

A Momentum a Szívcsakrára hat elsősorban, másodsorban pedig a Harmadik Szemre. Ennek a kettőnek a kapcsolatát segíti, a szeretetet a szívben és a látást a harmadik szemnél. Ha a kettő egyensúlyban van, akkor a szívünk nyitva van a világ felé, tudunk szeretni és elfogadni, miközben az életünk eseményeit is tisztán látjuk, működik az intuíciónk és védve vagyunk. (Anamé Music)A The River c. darabbal a szívcsakra szintjén tudsz változást, javulást elérni. Ha a szívcsakra optimálisan működik, képes vagy adni és elfogadni, szeretetben élni magaddal és másokkal. A szív egyszerre érzékeny és erős. A szív szintjén a világ megnyílik. Egységet élhetsz át: nem csak egyén vagy, de az emberiség része is. Érzelmileg stabil vagy és nem kibillenthető. (Anamé Music)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.