Mantra védelme

A mostani időkben nagy segítség lehet az IMA és a MANTRA használata számunkra. Rövidek, tömörek és velősek, ahogy azt mondani szoktuk.  A kimondott és énekelt szó ugyanis hatalmas erővel bír. Megnyitja a szívünket és segít a lelkünknek abban, hogy közvetítse számunkra szellemünktől a nekünk megfelelő energiákat. Az ima és a mantra is megnyitja a dimenziók kapuját, melyen beáramolhat az Isteni energia és a fény. Segítségként összegyűjtöttem pár nagyon fontos és fejlődésünket segítő mantrát. 

A Mantra két szóból áll össze: az egyik a manas (elme), a másik a tray (törés), így a mantra az elme hullámzásainak megtörését jelenti. 

A mantra szenvedéllyel és helyes megértéssel fenntartott vibrációi a mantrázót a pozitív élet és létezés felé vezeti. Eredeti értelemben a mantra ismételgetése valamilyen spirituális változást mozdít elő. Egyes nyugati elképzelések az imával is összekapcsolják, és a keresztény vallásban ugyanúgy mint például a buddhizmusban is a felsőbb erőkkel való kapcsolatba lépéshez szükséges fohászként értelmezik.  A mantrákat többször ismételjük.

Figyeljünk arra, hogy közben halljuk a saját hangunkat. Ennek és a szanszkrit nyelv magas vibrációjának segítségével emelkedettebb tudatállapotba kerülhetünk.
 MANTRÁK GYŰJTEMÉNYE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.