Gyógyító * Színek"A szín HÍD a fény és a sötétség között úgy, mint ahogy a Lélek HÍD a test és a szellem között..."

A szín egy varázslatos nyelv, melyen keresztül a lelkünk szól hozzánk. Szavak nélkül megmutatja számunkra a helyes utat, a fejlődésünk lehetőségeit és a kihívásaink általi gyógyulást, tudatosodást és emelkedést. Játszani, oldódni, örülni, szépülni és kiteljesedni hívnak téged. Valójában minden szín kulcs a külső és belső világokhoz. A színek által lesz egyedi a lényed, az életed, otthonod és  az öltözködésed. Általa leszel színes kívül és belül egyaránt. 


Minden szín magában hordozza a saját üzenetét.  Attól varázslatosak, hogy segítenek megfejteni a mindennapi életed gondjait, segítenek kibogozni érzéseid gombolyagát, segítenek tisztán gondolkodni, rámutatnak a hibáidra és a benned rejtőző képességeidre. Előcsalogatják a szívedben elbújt szeretetedet. Segítenek kommunikálni, megbékélni magaddal és a világgal, általuk meglelheted saját teredet és  igazságodat.  Bármerre nézel, színek vesznek körül. Elbűvölnek, feltöltenek, serkentenek és megnyugtatnak. Gondolj csak bele, milyen lenne a világ, ha csak fekete és fehér lenne.Annyira természetes, hogy Színes világban élsz, hogy a rohanó életed miatt sokszor már észre sem veszed. Elfelejtetted a színek nyelvét, pedig ősidők óta benned és veled él. Az önmagad megismerésének egy rendkívül izgalmas módja a színek megismerése. A színtudatosság és a színek nyelvének ismerete láthatóvá teszi benned és körülötted a láthatatlant. Pici tanulással és odafigyeléssel a tudatos életvezetésed alappillérévé válhat. Célom, hogy meg tanuld színekben látni az életed eseményeit, a viselkedési, érzelmi mintáidat. Megismerd a színekhez tartozó területeket az életed színpadán, és szépen lassan megtanulj játékosan kalandozni bennük. 

„Hitem szerint a színek  kulcsok a Lelkünkhöz vezető ajtóhoz, a szivárvány  pedig  Isten egyetlen ecsetvonásának tökéletes megnyilvánulása.”


A SZIVÁRVÁNY MAGA AZ ÉLET!

16 éve járok már ezen a Szivárvány Úton. Az, hogy ennek a színes világnak ismerője lettem az egyik legszebb dolog az életemben. Színekben látni a világot, a lelkeket, az eseményeket, és az összefüggéseket,  egy nagyon felemelő,  érdekes és izgalmas dolog számomra. Ezért az én lelkem csodája a színek varázslatos világában mutatkozik meg. Ha Te is szeretnéd ezt átélni és megtapasztalni, akkor szívesen megosztom Veled.  Az alábbi kis összeállítások azt a célt szolgálják, hogy egy kicsit közelebb kerülhess a színek jelentéséhez. A színek működése ugyanis nagyon sokrétű, ezért írásban nem lehet az összefüggésrendszereket teljességgel átadni. Több évnyi  tapasztalatom az, hogy egy-egy színvilágba beleolvadni és igazából megérezni annak működését csak élőben lehet. És ami nagyon fontos életed részévé és gyógyító eszközzé is  csak így válhat. Így a csoda, a gyógyulás és a tudatosodás nem maradhat el. A kis  -re kattintva gyere és kalandozz egy kicsit a színek világában. És, ha megdobbant a szíved, akkor várlak szeretettel.Vörös
„A szenvedély, melyet meg kell, hogy élj. Vibráló, izgató vörös fény. Vele együtt csodálatos a TEREMTÉS. Erős, magával ragadó energia, mely nem más, mint az ÉLET maga. Nélküle nincsen FÖLDI létezés.”

Narancssárga
„ÉLET, létezés, nyitottság és öröm. Kapcsolódom magammal és másokkal. Érzem a világ pulzáló erejét.”
Korall
„Meggyógyult sérülésekből és csalódásokból születik a FÉNY. Ahogy megengedem, hogy a magam köré emelt  védelmi falakon átsüssön ez a fény, azok lassan eltűnnek és kitágul a  tér.”
 


Sárga
„Sárga szemmel tekintek a világra, s meglátom benne a csodákat. Végtelen lehetőség, bőség és öröm,  mely áthatja a lelkemet és formát ölt. Enyém mindez, hiszen Én teremtem, csillog sárga szemem,  boldogság  jár át engem.”Arany

„Mély öröm, határtalanság és elégedettség járja át a lényem, s közben  az ösztönös bölcsességem szólít meg engem. 

Zöld

„Beleolvadok a természet nyugtató csendjébe, és meghallom szívem hangját. Átjár a béke és a szeretet, látom már az új irányt. Bátor vagyok, és nem tétovázok,  saját utamon járok.”
Olajzöld

„Olajzöld fény mely maga a remény. Általa meggyógyul minden keserűség. Csendesen és lágyan érinti meg a lelkem. Elhozza számomra a változást és az új életemben való áramlást.”
Kék

„A kék biztos nyugalmával szemlélem a világot, melyet bárhogyan is van, de elfogadok. Ez számomra a béke, mely által teljes és védett vagyok. Vagyok, aki vagyok,  Isteni minőségemmel egy vagyok.”

Türkiz
„Szeretem az életet, az életben a játékot, a játékban az örömöt, az örömben a békét. Úton vagyok Önmagam felé.”

Királykék
„Misztikus  csend  vonzása, belső szentélyemben  érzelmeim  gyógyulása. Királykékben lévő ősi tudás  tiszta elmémen keresztül  talál utat a világba.”

Lila
 „A rohanó világ zajától elhúzódva, a lila mély csöndjébe burkolózva áthat a nyugalom és a béke. Elmélyülök belső világom szépségében, s engedem, hogy az átalakulás megtörténjen.”

Magenta
„Ráébredtem, hogy a lelkem Istenhez tartozik. Magenta fényben kitartóan  és elszántan cselekszem. Engedem, hogy Isten rajtam keresztül teremtsen.”

Rózsaszín
„Fülemben hallom a szeretet dallamát, megbocsájtok minden fájdalomért.  Elengedtem a múltat azzal, hogy köszönetet mondtam mindenért. Kedvességből, szeretetből, szelídségből szőtt ruhámban lágyan táncolok életem színpadán.”

Fehér
„Tisztaság, könnyedség vonzó puhaság, hófehér szentélyben való megtisztulás. Tiszta fehér fény, mely megérint téged és az életedet. Köszöntsd a szívedben és engedd, hogy általa a Fehér Oroszlán ereje keljen életre benned.”
 


2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.