Test

Test * Lélek * Szellem hármasából a fizikai testünk teszi lehetővé, hogy a másik két minőség munkálkodhasson általunk.  A rohanó és stesszes életvitel, a nem megfelelő táplálkozás és a fel nem oldott sérelmek  sajnos idő előtt megbetegíthetik a testet.  Sok mindent lehetne most írni a fizikai test fontosságáról, megelőzési praktikákról, táplálkozásról, gyógyulási lehetőségekről és még sorolhatnám, de a világháló tele van sok hasznos információval. 16 év alatt sok mindent kipróbáltam és számomra két terület hozott megértést és tartós gyógyulást testi vonatkozásban is.

Kattints a képre!
Új medicina * Új orvostudomány * Biológiai összefüggések

„A legszebb dolog, a biológiai természettörvények megismeréséből fakadóan, hogy ráébredünk arra a csodálatos tényre, betegség (és ún. véletlen!) nem létezik! Ezen túl -  megcáfolhatatlanul - képesek vagyunk kigyógyulni szinte bármilyen megbetegedésből!   A kérdés most már nem az, hogy hogyan gyógyulunk meg, hanem az, hogy akarunk-e vagy sem!  Ha nem szeretnél komoly megbetegedéseket, vagy szeretnél kísérletezés nélkül, teljes bizonyossággal meggyógyulni, nincs más út, nincs más lehetőség, meg kell tanulnod a biológiai természettörvényeket, és meg kell ismerned a biológiai összefüggéseket!” (Biologika)Kattints a képre!

„Ez egy egyszerű módszer, nem akar semmit az embertől. Még csak azt sem akarja, hogy meggyógyulj. Azt tudja, hogy ha te meg akarsz gyógyulni, akkor tud ehhez egy utat mutatni és olyan teret adni, amiben gyógyulni tudsz.(Ríz Olivér oktató)


Az AKP jógaóra típusú foglalkozásokkal dolgozik, de nem jógaórákat tart. Az AKP módszer nemcsak Magyarországon, de jelenlegi ismereteink szerint világviszonylatban is az egyetlen olyan módszer, ami csakradiagnózis alapján, a teljes energiamintázat feltérképezésével személyre szabott gyakorlatokat kínál. Mivel ezek a gyakorlatok pont ott hatnak, ahol arra neked a legnagyobb szükséged van, a változás gyors és sorsfordító. Az AKP nem sport, és nem fizikai aktivitás. Mivel itt rád szabott energiagyakorlatokat végzel, ezért az átalakulás azonnali és konkrétan megtapasztalható. Nálunk csak olyan gyakorlatokat végzel, amik rólad szólnak, és a kiscsoportos munka során egész végig az oktatónk személyes figyelmét élvezed.


Szívből ajánlom őket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése