Bemutatkozás

Tóth Andrea vagyok  
Humán erőforrás szakember, színszakértő, Aura-Soma konzulens és a szárnyait bontogató író.

 "Lelkemből építek egy jobb világot. Segítség kellene, gyertek barátok! Az emberi fájdalom örömmé váljon! Földünk a szeretet földjévé váljon."
(Aranyosi Ervin)

Nagyon sok szeretettel köszöntelek az Angyalsziget oldalán! Örömmel tölt el, hogy olyan lehetőségeket kínálhatok neked, melynek segítségével teljesebbé és tudatosabbá változtathatod az életedet.

2000-ben indultam el tudatosan az úton. Akkoriban ébredeztem és rendíthetetlenül kerestem önmagamat és az utamat.   Hosszú, nehéz és fájdalmas volt az út idáig. Sok nehézségen és próbán vagyok túl. 16 évvel ezelőtt egy komoly betegségből való alternatív gyógyulásom volt számomra az első ÉBREDÉS. Nagy öröm számomra, hogy rátaláltam az utamra és megtapasztaltam a szolgálat szépségét. Küldetésem célja, hogy olyan utakat és lehetőségeket mutassak neked, melyek segítsége által visszatalálsz Önmagadhoz. Fontos feladatomnak érzem, hogy segítsem az embereket a tudatosodásban és önmaguk megismerésében. Saját önmegismerésem elmélyítette a tisztánlátásomat, mely lehetővé teszi, hogy segítsek az embereknek, hogy képesek legyenek teljes életet élni a fizikai világban. A szolgálat melyet képviselek magába foglalja a hármasságot a test-lélek-szellem egységét. Kívánom, hogy Te, aki most e sorokat olvasod tudjál gyarapodni szellemben, lélekben és testben egyaránt az oldalaimon való kalandozás során. 

Írok, írok, írok és alkotok valami szépet, ami én vagyok!
Az Angyalsziget egy Szivárvány Híd, mely Önmagadhoz vezet.

 A sziget nem kötelezte el magát egy spirituális irányzatnak sem. EGYETEMES, éppen ezért hozzátartozik mindenki!

Meghívlak egy csodás utazásra, gyere tarts velem! 

Ha kérdésed van írj az angyalsziget@gmail.com e-mail címre!
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.