Lelkemből fakadó dallam.....

Ki is vagyok Én?

Ártatlan GYERMEK vagyok, aki ugrándozik és játszik, énekel és rosszalkodik. Aki kíváncsi, és ezért szeretné felfedezni a világot. Aki nem tud semmit, s ezzel tud mindent.

Szerető ANYA vagyok, aki mindig gondoskodik önmagáról és a világról, s aki tiszta nyitott szívvel megérzi, ha bajban vagy. 

Szenvedélyes vagyok, aki végre elfogadja és látja nőiségét, s annak szépségét. A nő, aki ismeri és használja nőisége különböző aspektusait. Aki meleg otthont és gyönyörű kertet varázsol. Aki harmóniát teremt magában és maga körül, s aki a mások szolgálatába állítja a szépérzékét.

A szellemi dolgokat tanító FÉRFI vagyok, aki szellemi magaslatokban szárnyal. Aki tanul és tanít, kiárad, cselekszik és teremt.

Titokzatos MESÉLŐ vagyok, aki kalandos és tanulságos életéről mesél neked.

Együtt érző LÉLEKSEGÍTŐ vagyok, aki érzi lelked szükségleteit, látja, hogy honnan jöttél, hol tartasz, s hová vezet az utad. Aki fogja a kezedet és segít, hogy megtedd önálló lépéseidet az önmegismerésed útján.

SZÍNES LÉLEK vagyok, aki 15-ik éve kalandozik a színek csodálatos világában, és aki színesben látja a világ működését.

Lázadó INDIGÓ vagyok, aki nem akart „itt” lenni s ezért „elbújt” a földi világ nehézségei és fájdalmai elől. Aki a sok belső munka ajándékaként ráébredt jelenléte fontosságára, s végre „megérkezett” ebbe a választott Testbe és Életbe.

Gyönyörű szárnyú TÜNDÉR vagyok, aki szabadon száll. Aki szerelmes az életbe, a természetbe, a fákba, a virágokba és a tengerbe. A dühös tündér vagyok, akinek nagyon fáj az, ahogy az emberek a természettel és a Földdel bánnak. Mélységesen elszomorít, hogy az emberek nem látják, és nem becsülik meg ezeket a csodákat.

Játékos DELFIN vagyok, aki úszik a türkizkék tengerben. Aki sodródik az árral és az őszinte szívével figyel rád s szól hozzád.

Szivárvány HÍD vagyok, mely Önmagadhoz vezet.

Világító FÉNYOSZLOP vagyok, aki megvilágítja körülötted és benned a még meglévő sötétséget. Adok a fényemből, hogy megleld a tiédet.

Szárnyait bontogató ÍRÓ vagyok, akinek a sorait most is olvasod.

Tüzes TÁNCOS vagyok, aki a zenével való együtt áramlással válik szabaddá.

Izzó VÖRÖS SUGÁR vagyok, aki felébreszt és elindít téged.

Nyugodt SMARAGD SUGÁR vagyok, aki az életével mutat példát.

Nagy UTAZÓ vagyok, aki felfedezi a külső és belső világokat.

Sok minden Vagyok, s mégis Semmi.

Vagyok, aki vagyok

Létezem és Alkotok

Alkotok valami szépet, ami

Én vagyok.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.