Angyali Üzenetek

Amikor elcsendesülsz és mélyen befelé figyelsz, meghallhatod, megláthatod vagy megérezheted az angyali jelenlétet magad körül. Mindannyiunkat egész csapat angyal vesz körül, vezérel, őriz és irányít. Az angyalok energiája, bölcsessége és szeretete nyilvánvaló. Mindenkinek meg van a saját angyala, mely segíti őt a választott útján. Az angyalok csodás szeretettel teli jelenléte mindig a segítségünkre van, ha kérjük azt. Ha mi kitárjuk a szívünket, akkor ők a széttárt szárnyaikkal simogatnak meg minket. Az angyalok az Ég küldöttei, akik kifinomult módon kapcsolódnak hozzánk. Ha elfogadjuk és kérjük a gondoskodásukat, képesek megváltoztatni életszemléletünket, viselkedésünket és a gondolkodásmódunkat. Angyalod csak akkor, tud újra visszakapcsolódni hozzád, ha egyre tudatosabbá válsz, mely által megismered önmagadat és az egyedi működésedet.  Fontos, hogy folyamatosan tisztítsd magad, ami nem mindig könnyű feladat. Viszont saját tapasztalatból mondom, hogy megéri bandukolni ezen a néha nehéznek és fárasztónak tűnő úton, mert ha végre elérsz az ajtóhoz, az szélesre fog kitárulni előtted. Olyan szeretetben, védelemben, örömben és békességben fogsz részesülni, hogy pillanatok alatt leporolod magadról az odavezető út porát.  

„Boldogságotok pillanata mindig az adott pillanat!

Ha megengeditek magatoknak, hogy átjárjon a pillanat esszenciális szépsége, akkor ott vagytok, ahova mindig vágyakoztok:

Szívetek középpontjában, Isten ölelő karjában.

Örök érvényű információkat adunk át nektek, melyek időt állóak, s bármikor használhatóak. Vannak általánosan ható helyzetek, de ezeket mindenki másként értékeli. Hogy mit szeretnétek most Ti emberek? Nyugalmat, békét, s megváltást a sok szenvedés alól. Ezt a nyugalmat és békét azonban csakis belül találhatjátok meg. A külső világ nyomasztó volta az, mely arra ösztökél benneteket, hogy forduljatok végre a belső világotok felé. Az idő felgyorsult, s a nehézségek megnőttek. Mindez azt a célt szolgálja, hogy az aki még nem fordult felénk az mielőbb megtegye ezt. Nagy szomorúság látnunk, hogy még mindig milyen sokan vannak távol. Pedig mi látjuk ezekben az emberekben a FÉNYT, a SZÉPSÉGET és az EREDENDŐ TISZTASÁGOT.

Drága isteni Lelkek - boldogságért, nyugalomért áhítozó Emberek!

Kérünk benneteket, hogy csendesedjetek el, lépjetek egy picit hátrébb a szenvedő énetektől, életetektől, s szenteljetek magatokra egy kis figyelmet. Nincs szükség többre! Azonban, ha szeretnétek kikerülni a veszteség, fájdalom, nélkülözés és betegségek körforgásából ezt fontos lenne mielőbb megtennetek.
Nem nagy áldozat csak pár pillanat, de ez a pár pillanat számotokra a MINDEN lehet.

Gyere tarts velünk, s tapasztald meg azt a csodát melyben mi létezünk!

Várunk! Fényetek sugározzék minden nap! Legyetek áldottak!

2000 óta folyamatos és napi szintű kapcsolatban vagyok az angyalokkal és számomra nagyon sok örömet ad a velük való közös tevékenykedés.  Nagy szeretettel adom tovább a tőlük kapott üzeneteket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.