2016. június 2., csütörtök

Örök Kalendárium: Június * Az Összjáték Fénye

„Megmutatkozik az emberi megnyilvánulás kettőssége, és felmerül  ennek egységesítése.”

Cél: Öntudatos tevékenységen keresztül elegyíteni bármilyen ellentétes erőt, hogy létrejöhessenek a megfelelő emberi kapcsolataink. Kapcsolaton és az egymáshoz való viszonyuláson alapuló élettapasztalatok gyűjtése a fejlődés szempontjából alapvető fontosságú. A júniusi energiák felfedik a kapcsolatot az életedben szereplő bármely ellentétpár között. A hónap legfontosabb feladata, hogy ezeket az ellentétpárokat egységbe rendezd a felismerés által, valamint elengedd azt a kényszert, hogy a saját véleményed képviseli az abszolút igazságot. Most az élet kettőssége elsősorban az emberi kapcsolataidon keresztül válik láthatóvá. Sok válság a személyes kapcsolatokból és azok egymást keresztező céljaiból ered.  Lehet, hogy észrevetted már, hogy két embercsoport között mozogsz. Az egyik csoport a vágyakat és az alacsonyabb rendű ént képviseli, míg a másik egy magasabb tudatosságú csoportot. A kettő közötti ingadozásod addig tart, amíg felmered vállalni azt, aki éppen vagy és azt, ahol éppen tartasz. Vállalod, hogy

Vagy, aki vagy

Ha ezt megtetted, akkor eltűnik, a nekem van igazam életérzés, mert már nem fog számítani. Te tudod, és kész nem akarsz másokkal vitába szállni. Nem akarod meggyőzni az alacsonyabb tudatosságúakat, hogy emelkedjenek, és már nem foglalkoztat a világot megváltani akaró túlzott tudatosságú csoport sem. Egyet teszel: csak viszonyítasz, hogy Te melyik oldalon állsz. Megnézed, hogy zavar-e bármelyik csoport viselkedése. És ha igen, akkor nincs más dolgod, mint elcsendesülsz, magadba húzódsz és meggyógyítod az ehhez kapcsolódó benned lévő lélekrészeket. A mostani energiák arra ösztönöznek, hogy egységbe hozd és harmonizáld az életed valamennyi kettősségét. Célja hogy tudatosabbá tegye az ellentétpárokat, hogy így harmonikusabb kapcsolat tudjon kialakulni.  Az energiák benned és körülötted, most mindent meg akarnak változtatni, mindent módosítanak és kiigazítanak, ami a lélek fejlődéséhez szükséges mind egyéni életedben, mind az emberiség kollektív életében. A tükör, amit most a világ tart fogadd el és nézz bele. Ne reagálj kifelé és befelé sem, csak pusztán figyeld meg annak működését és a rád való hatását. Engedd meg, hogy megmutassa mi az, ami örök és mi az, ami mulandó az életedben. 


A napfény a tudatosság fénye, mely által egy SÁRGA AJTÓ nyílik a világra. Engedd, hogy az ajtó szélesre táruljon és a beáramló fény elvégezze a munkáját. Engedd, hogy az instabilitás, a mindennapi élet összes viszontagsága, kiszámíthatatlan változások, emberi kapcsolatok bizonytalansága, az összetartás hiánya csak úgy jelen legyen. Engedd el az életed irányítási kényszerét. Ez az instabilitás arra szolgál, hogy létrehozza a harmónia megteremtésére való igényt, amely  a lelkeddel való kapcsolódás által jöhet létre. Ismerd fel a többi énedet és fogadd el, hogy ezeknek a gyógyulása által növekszel.  Júniusi energiák, átvilágítják az életedet, s ezáltal megjelenik mindaz, ami eddig rejtve volt.  Rávilágítanak azokra a helyzetekre, amik már nem szolgálják az életedet. Rajtad múlik, hogy mindezzel szembe mersze-e nézni. Ezért most a félelmek erősen uralhatják az életedet. Félelem az ismeretlentől az újtól, a kudarctól, az egyedülléttől…., összességében a változástól. Félelem helyett használd a sárga fényt arra, hogy tiszta gondolatokat alkoss. Kapcsold össze elmédet a Felsőbb Elméddel és nyisd ki ezt a sárga ajtót a magasabb valóságodra. Ezáltal megteremtheted az általad akart valóságot, ahelyett, hogy hagynád a tömeg-tudatosság hatásait, alkalmatlan gondolatait és hiedelmeit, illetve illúzióit, hatni az életedre. Az elméd működésének megértése nagy ajándék számodra, hiszen ez a kulcs, mely megnyithatja a magasabb valóságok ajtóit. Elméd olyan járművé válhat, melyen keresztül lelked kifejezheti a bölcsességét, és melyen keresztül új tudatállapotokat tapasztalhatsz meg. 

Az alacsonyabb szintű elméd negatív működései a következők lehetnek:

Együttérzés hiánya
Túlságosan szűk látókör
Állandó elemzés és szőrszálhasogatás
Pedantéria
Materializmus
Erős kritikai szellem
Gőg
Előítéletek

Ha bármelyik is illik rád, ne harcolj ellene. Bocsáss meg magadnak tiszta szívedből és igaz lelkedből. Ne feledd a szándék a lényeg. A Törekvés. Törekedj hát arra, hogy toleráld mások véleményét, másfajta gondolkodását. Add oda magad a szíved vezetésnek, az aktív szeretetnek, tápláld magadat és másokat fizikailag, lelkileg és szellemileg egyaránt. Belső erődet és az önbecsülésedet, mely az intuíciód működését segíti a következők szerint erősítheted:  Lázadj, ha szükséges, légy rá tudatos. Ne fojtsd el. Mond ki bátran, amit érzel vagy gondolsz, mert ez vezet a gyógyulás felé téged és másokat. Nem baj, ha másként élsz, érzel vagy gondolkodsz, mint a többiek.  Leld meg ezt a belső hangot és légy hű hozzá. Ahogy kiállod a próbákat és töretlenül haladsz előre megerősödsz majd annyira, hogy mások véleményétől és nézetétől sem riadsz vissza és nem vonod majd vissza a saját igazságodat. Tehát tántorítatlanul állsz majd őszinte meggyőződésed talaján. Fontos lenne, hogy megvizsgáld a világot magad körül és nézd meg, hogy amit ott találsz, az mennyire szolgálja a saját szükségleteidet. Az önelemzés gyakran oda vezet, hogy Istenhez fűződő kapcsolatodra és az életfeladatodra akarsz majd összpontosítani. Nem akarsz már a függőségi és hatalmi játszmák világával továbbiakban foglalkozni. Nagyon fontos, hogy ne bántsd magad, helyette adj nagy szeretetet magadnak. ebben az időszakban. Megjelenhetnek felelősségvállalási problémák valamint erősséged és gyengeségeid elfogadásának problémái. Megmutatkozhatnak azok a félelmek, és titkok, melyekkel úgy érezheted, hogy nem tudsz szembenézni. Továbbá gyakran nehezíthetik az életedet személyes  konfliktusok, és kihívásaid lehetnek avval kapcsolatban, hogy ahhoz, hogy feltöltődj, előbb üressé kell hogy válj. Ez azt jelenti, hogy engedned kell régi szokásaidat és énképedet elpusztulni, hogy mint hamvaiból a Főnixmadár, új erők teljében végre újjászülethess.
Fogadd el, hogy ott vagy, ahol vagy és az vagy, aki, itt és most nem tudsz más lenni. Tehát fölösleges ezért bárkit, vagy bármit is bántani. Fogadd el, nézz ezekkel szembe, és ha kellően elfogadó, szeretettel teli és őszinte voltál, akkor mindezeket el is tudod majd engedni. Ez elhozza számodra a fejlődést és a Lelked jelenlétét. Elkezded lelked hangját követni, és ha a lelked átveszi az irányítást az életed felett, csodálatos ereje előtt a külvilág is meghódol majd. Az út maga a cél, így nem szükséges rohanni. A június hozhat szenvedélyes tisztító beszélgetéseket, családi tisztázásokat, azáltal, hogy felvállalod, azt, ami benned van.


Ha a fentiek szerint jársz el, akkor mindezek nyomában megjelenhet a minőségi változás.

2 megjegyzés:

  1. EZ ORIÁSI MEGVILÁGOSODÁST ADOTT NEKEM KÖSZÖNÖM ÉS A FACEN IS LIKEOLJÁK SOKAN MERT MEGOSZTOTTAM NEVÜKBEN IS KÖSZÖNÖM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anikó! Én köszönöm, hogy olvastad és örülök, hogy segített! <3

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.