2016. június 14., kedd

Együtt és mégis szabadon

„Végtelenül különbözőek és egyediek vagyunk és ezzel alkotjuk a nagy egészet.”

A mostani időszakban a júniusi energiák hatására feloldódhatnak végre az otthon és a hivatás közötti kettősségek. Személyes erőd által felszabadulhatsz a terhek alól. Ha segítségül hívod a korall fényt, az lehetővé teszi majd a párkapcsolati, vagy bármilyen más kapcsolati érzelem tisztulását, függőségek és régi sérelmek alóli felszabadulást. A korall ajándéka, hogy kapcsolataidban úgy tudsz együttműködni, hogy közben megőrzöd az egyediségedet. Ehhez azonban szükséges az érzelmi sérülésekből való gyógyulás. Annak tudatosítása, hogy igen vannak benned még fájó részek, melyek nem engedik a megnyílást az odafordulást és a szeretet áramlását. Ha meglátod és elfogadod ezeket a fájó és sötét lehúzó erőket magadban, nem bántod tovább magadat és másokat a múlt hibái miatt. És akkor végre felszabadulhatsz. A megbocsátás ereje által meggyógyul és feloldódik a múlt és ráébredsz arra, hogy az emberi létezésben, a polaritás világában az egységet csakis a konfliktusok megoldása után születő harmónián keresztül érheted el. Most feloldhatod az elmédet és szívedet korlátozó negatív érzelmeket és gondolatokat. Megnézheted, hogy mi volt a terv és ahhoz képest most hol tartasz. Bármi is a számvetés eredménye légy könyörületes és szeretettel teli magaddal és másokkal is. Ha így teszel, akkor felszabadíthatod a benned rejlő megújító erőt.

Vár rád az Isteni tisztaság, tökéletesség, remény és egészség. Vár rád a harmónia a konfliktuson túl.

Megtörténhet a részeid összeolvadása a magasabb tudatosság és a szeretet ereje által. Ha az ember feladja az alacsonyabb énjét a LÉLEK érdekében, akkor a Magasabbik Én elvezet a megkülönböztető képességhez, mely meggátolja a további konfliktusok kialakulását. Az Ítélkezés az EGO eszköze és ez a kettősségben tart, míg az Isteni Én ezzel szemben MEGKÜLÖNBÖZTET. Ez azt jelenti, hogy ha a benned lévő magasabb minőség „szemével” látsz és a „fülével” hallasz, akkor lehetővé válik az, hogy nem minősítesz és nem hozol ítéletet,  többé, hanem csak tisztán megállapítod, hogy mi  jó neked és mi nem. Ennek a felismerése mindig az Egységben fog tartatni. További nagy előnye pedig, hogy ezáltal nem válsz  áldozattá. Próbálkozz hát és nem baj, ha tévedsz, de legalább cselekszel és haladsz. Ha pedig a fentiek alapján vizsgálod meg a lépéseidet, akkor nyugodtan bízhatsz benne, hogy az igaz életed felé haladsz. Ha tétovázol, akkor a  belső vízióhoz való hűség és a bátorság lámpása majd segít legyőzni a tétlenséget. Lehetőséged nyílik most arra, hogy feloldj minden korlátot, hogy érezd az egységet minden létezővel és egyesítsd lényed minden részét. Lehetővé válik az, hogy végre egy nagyobb univerzum részeként tekints magadra.

Lelkünk által kapcsolódunk mások lelkéhez, és így közösen megteremthetjük a legjobbat és a legmagasabbat itt a Földi létezésünkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.