2012. március 3., szombat

Színes Világ: Királykék * Mélymagenta

„Bensőm mélysége megmutatkozik az életemben.”

Érzéseink mélységét tárja fel bennünk ez a színkombináció. Királykék a misztikum és az álmok világába vezet minket. Támogatja az intuitív megérzéseinket a mélymagenta pedig segít mindezt átültetni a reális, hétköznapi életünkbe. Biztosítja a szükséges energiát és erőt az elképzeléseink megvalósításához.

A tanzanit felszínre hozza és oldja a lelki blokkokat, melyeket a fájdalom intenzitása miatt mélyre temettünk. Intenzív hatása felerősíti az intuitív képességeinket és elmélyíti a meditációt. Kivezethet a stresszes és szorongásos állapotokból. Sajnos sokszor nehéz hozzájutni ezekhez a ritka kövekhez, de természetesen a színek gyógyító ereje úgy is működik, ha fekete vagy mélybordó (obszidián, gránát) és kék (lápis lazuli, lazurit) köveket alkalmazunk.


Ha este felnézel a mélykék égre, érezheted az Univerzum mélységes végtelenségét. Az éjszaka csendjében pedig, mikor Te álomra hajtod a fejed, Lelked bejárja a láthatatlan dimenziókat. Ezen utazásai alatt megtapasztalt tudást és információt érzéseiden keresztül közvetíti feléd. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.