2012. március 6., kedd

Színes Világ: Kék * Zöld

 „Felszabadult érzelmek által nyílik a szívem.”

Ez a kék * zöld kombináció felszabadítja az érzelmeket és megnyitja a szívünket. Ha nem ellenkezünk a felénk érkező hatásokkal szemben, hanem elfogadjuk azok jelenlétét, akkor tisztán megláthatjuk azok tanító és segítő hatásait. Ennek alapján ez a két energia megajándékoz a feltétel nélküli elfogadás érzésével, mely megteremti számunkra az érzelmi biztonságot és nyugalmat.

Malachit és Azurit
Kék Azurit nem más, mint a mennyek köve. Segíti a lélek fejlődését, növeli az intuíciót. Kiváló kő a meditációhoz, mert segíti az elmélyülést és a lélekkel való kapcsolódást. Segíti az energiaáramlást és biztosítja a megfelelő energiát az adott helyzetekben. A zöld színű malachit hatalmas erejű kő, képes arra, hogy használója megújuljon és átalakuljon. Napvilágra hozza árnyoldalunkat és segít annak a feloldásában. A lélek világa feltárul általa. Ez a kombináció mindig visszavezet lelki egyensúlyunkhoz és harmóniával ajándékoz meg bennünket.


Kék és zöld * Ég és Föld találkozása bennünk. E két minőség a szívünkben egyesülve egyensúlyt hoz az életünkbe. Benne rejlik a természet csodálatos gyógyító ereje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.