2012. március 5., hétfő

Színes Világ: Kék * Kék

„A belső béke kék fénye áthatja teljes lényemet. Nyugalomban vagyok.”

Ez a kombináció elhozza neked a belső béke érzését és a csend simogató nyugalmát. Segíti a külső és belső kommunikációt. Biztosítja számodra azt az energiát, mellyel leküzdheted a félelmet az ismeretlentől. Általa meghallod intuitív, női oldalad sugallatait, aki az érzéseiden keresztül szólít meg téged. Ez az energia a feltétel nélküli hit, bizalom és elfogadás energiája. A kék energia egyensúlyt teremt a beszéd és a hallgatás között.
Kék turmalin
Kék ásványok segítenek abban, hogy minden körülmények között hűek legyünk önmagunkhoz. Támogatnak minket abban is, hogy megfelelően alkalmazkodjunk a külső körülményekhez. Nagy szolgálatot tesznek az önuralom megvalósításában. A vesénkben tárolódnak az ember energiatartalékai, így a kék ásványok segítenek abban, hogy pótolják az elveszített energiákat. A húgyhólyag funkciója pedig, hogy ezeket az energiákat tettre váltsuk, tehát bizonytalankodás és félelmek esetén a kék energia segít, hogy végre elmozduljunk. Továbbá, segítik az önkifejezést, oldják a szorongást és a depressziót. Hatásukra feloldódnak a negatív energiák érzelmi és fizikai síkon is. Erősítik a kommunikációt és fejleszti a spirituális képességeket. Kiegyensúlyozza a Yin és Yang energiákat. Megtisztítja a meridiánokat és támogatja a Torokcsakra működését.


Minden egyes pillanatban hatással vannak ránk a világban zajló események. A külvilág felkavarhatja belső világunk nyugalmát. A kéklő vízelem, mindig a segítségedre siet ezekben a helyzetekben. Segít elfogadni mindent és megnyugtatja érzéseidet. Ezzel egy olyan békés alapra helyez téged, ahonnan már tisztábban látod a helyzetet és a körülményeket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.