2016. március 23., szerda

Március * A kikelet hava

Az alábbi bejegyzésekben felfedezheted, hogy milyen lehetőségeket kínál a fejlődésre a Március hónap.

2016-03-27 * Bejegyezte: Angyalsziget
Áldott Húsvéti ünnepeket!

„Szívem szeretetével ölellek át benneteket. Köszönöm a tiszteletet és a szeretetet, amit felém árasztotok ezekben a napokban. Azonban az ünneplés nektek jár, hogy ezekben a nehéz időkben meg tudjátok őrizni a szívetekben a szeretetet és a reményt. Számomra az adja a legnagyobb örömet, ha látom a szívetekben fellobbanó lángot. A földért, az életért, magadért, másokért. Ha engem szeretsz és rám gondolsz az egy nagyon nemes cselekedet. De tudd, azt, hogy ha mindezt a szeretetet a földnek, magadnak és az embertársaidnak árasztod az-az én szívemnek a legnagyobb áldás. Szeretném, ha tudnád, hogy a velem való kapcsolódás nagyon egyszerű.  Ha szeretsz, ha figyelsz, ha gyengéd és tapintatos vagy, ha alázatos és befogadó vagy, akkor VELEM vagy.” Áldásom rátok! Tovább olvasom….

2016-03-23 * Bejegyezte: Angyalsziget

Március * Az Ébredés Fénye

„A tél hideg napjai távolodnak végre, nyílnak a virágok, ébred a természet. Simogató napfény, melyre oly régóta vártunk már, beragyog szívünk kitárt ablakán.”

Végre itt a TAVASZ, elvethetjük végre a magokat, és hamarosan láthatjuk, ahogy a melegedő idő, víz, gondoskodás és türelem eredményeképpen a kis magok szárba szökkenek, levelet hoznak és kivirágoznak. Így van ez a lelkünkkel, tervünkkel és az életünkkel is. Március első felében nagy hangsúly került még arra, hogy elengedjünk mindent, ami már nem szolgálja a vállalt utunkat és a fejlődésünket. Visszatérő próbák súlya nyomhatta a vállunkat és sokszor a kétségbeesés szélén állhattunk ebben az időszakban. Szabadságra vágyunk...Tovább olvasom….

2016-03-12 * Bejegyezte: Angyalsziget
Istennel egységben teremteni

A március hónap a teremtő erőnk felismeréséről szól. Spirituális útra lépésünk kezdete óta hallgatjuk, hogy a pozitív gondolatainkkal teremtünk és fényt viszünk az energia terünkbe, a negatív gondolatainkkal pedig rombolunk és általa sötét energia áramlik az auránkba. Mégis azt látni és tapasztalni, hogy egyrészt picit utolértek minket a múltban felelőtlenül kimondott gondolataink, melyek tisztításra, elengedésre várnak. Másrészt, azt tapasztalhatjuk, hogy  bizonyos életterületeink megrekedtek, akadoznak és nem teljesülnek a vágyaink. Értetlenül állunk, hiszen annyi mindent kipróbáltunk, tisztítottunk és mégsem találjuk a baj forrását.  Tovább olvasom….

2016-03-09 * Bejegyezte: Angyalsziget
Ártatlan, de tudatos "Bolondként" újjászületni

Nagyon nehéz, lelket megpróbáló, megtisztító heteken vagyunk túl. Hatottak ránk az energiák, melyek ellenkezést nem tűrve kitakarították belőlünk mindazt, ami nem volt hű az igazi minőségünkhöz.  Kicsit fellélegezhetünk, de érzéseim szerint még egy kicsit ki kell tartanunk, mert a hőn áhított szabadságunk még várat magára egy picit. Az út, melyen jelenleg lépdelünk nem más, mint a BOLOND ösvénye. A tarot nagy lapjai közül a bolond mindig egy kilépő energiát képvisel. A Bolond maga a Hős, akik mi magunk vagyunk.  A Lélek minősége, aki megteszi az első lépést ebbe az új és ismeretlen világba.  Tovább olvasom….

2016-03-04 * Bejegyezte: Angyalsziget
Kövesd az Öröm útját
„Minél jobban akarsz örülni, annál kevésbé sikerül. Az öröm, mondják, olyan madár, mely nem szívesen száll le az akarattól megfeszült lélekre.” 

Sok mindent lehet akarni, de az örömöt és a boldogságot nem. Az öröm: önfeledt. Akkor a legnagyobb, ha nem várod. (Müller Péter)  Kövesd hát az öröm útját, és eléred a kívánt végeredményt. Életcélodat segíti mindaz az öröm és szenvedély, amelyet akkor érzel, amikor annak megvalósításán munkálkodsz, vagy csak rágondolsz. Az emberi kapcsolatokban leledző öröm az, amely.....
  Tovább olvasom

2016-03-01 * Bejegyezte: Angyalsziget

Márciusi nyitány

Az elmúlt hét próbái hozzásegítettek ahhoz, hogy kapcsolatba kerülhess a saját forrásoddal. Megkaptad az erőt ahhoz, hogy szem előtt tartva életed értelmét elengedd a visszavágás lehetőségét, ha esetleg a külvilág megkérdőjelezte az érzéseidet vagy akár a létezésedet. Tovább olvasom…Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.