2016. március 12., szombat

Istennel egységben teremteni

A március hónap a teremtő erőnk felismeréséről szól. Spirituális útra lépésünk kezdete óta hallgatjuk, hogy a pozitív gondolatainkkal teremtünk és fényt viszünk az energia terünkbe, a negatív gondolatainkkal pedig rombolunk és általa sötét energia áramlik az auránkba. Mégis azt látni és tapasztalni, hogy egyrészt picit utolértek minket a múltban felelőtlenül kimondott gondolataink, melyek tisztításra, elengedésre várnak.  Másrészt, azt tapasztalhatjuk, hogy  bizonyos életterületeink megrekedtek, akadoznak és nem teljesülnek a vágyaink. Értetlenül állunk, hiszen annyi mindent kipróbáltunk, tisztítottunk és mégsem találjuk a baj forrását. Egyre erősebb energiák érnek el hozzánk, melyeket be kell tudnunk fogadni, majd használnunk kell azokat itt a Földi életünkben.

Annak érdekében, hogy a teremtő erőinket megfelelően tudjuk használni,  itt és most fontosnak érzem, hogy újra beszéljünk egy kicsit a gondolati teremtésünk működéséről. A gondolatainknak erős teremtő ereje van, ha csak gondolunk valamire, az akkor is teremtődik, ha nem mondjuk ki.  Ha megjelenik bennünk egy negatív gondolat, akkor azt rögtön semlegesíthetjük egy pozitív gondolattal, hangosan kimondott imával, áldással és elfogadással. A gondolatokon túl a kimondott szónak még erőteljesebb a hatása. Ezért, ha panaszkodás keretén belül kimondjuk a problémáinkat és a  félelmeinket, akkor, azok sajnos a mostani energetikai állapotok miatt szinte azonnal megvalósulhatnak a fizikai síkon. A pozitív dolgok esetében gyengítheti azok megvalósulását, ha tudatosan, vagy rejtetten bekapcsolnak régi hitrendszeri blokkok, félelmek. Jó, ha éberek vagyunk és legalább azt észrevesszük, ami a felszínen van. A rejtett dolgokat pedig napi szintű meditációval fel lehet tárni és meg lehet gyógyítani. Nagyon fontos az, hogy ezek a meditációs tisztító gyakorlatok mostanra már mindennapossá váljanak, még akkor is, ha ez elsőre időben nehezen kivitelezhető. A saját tapasztalatom az, hogy e nélkül félkarú óriások vagyunk. Régebben én sem vettem ezt komolyan, mert azt gondoltam, hogy elég akkor meditálnom, amikor  ihletem van hozzá, vagy a meditációs programokon való részvétel elegendő ahhoz, hogy megoldjam a soron következő akadályokat. Nos, az őszinte felismerésem az, hogy ez így, nagyon nem elég. 
Mindig is fontos volt, de mostanában, amikor minden felgyorsult és sokkal erőteljesebben jelentkezik, mint pár évvel ezelőtt, elengedhetetlen a napi szintű tisztítás, megbocsátás, imádkozás, áldás osztás és a csendes elmélkedés. Jó, ha tudjuk azt is, hogy ha tisztában vagyunk azzal, hogy mindez igaz számunkra is, és bár tudjuk, hogy eszerint kellene létezni, de mégsem így teszünk, akkor a halogatás, bűntudat, önvád energiái pikk pakk megjelennek és hatalmas erővel a földbe döngölhetnek.  Ha csak egy-egy alkalommal meditálunk, akár egyedül, akár csoportban, akkor annak a mostani energiák hatása miatt az a nagyon nagy veszélye, hogy hirtelen nagyon sok Fény áramlik be az energiatérbe és a testünkbe. Ez pedig katartikus tisztításokat és oldásokat idézhetnek elő, melyek kellemetlenek lehetnek számunkra. 


A rendszeres elmélkedés és tisztítás viszont egyensúlyban tart minket.


Napi szinten ki tudjuk rakni magunkból azokat a minőségeket, melyekre nincs szükségünk. 1-2 hét után szinte rutinná válik. Mindennap az aznapi történetünket megoldjuk, így nem töltünk hozzá ahhoz, ami javításra váróan amúgy is bennünk van  évek, vagy akár életek hosszú sora óta. A rendszeresség tehát szinten tart, mely által befogadóbbak leszünk az aktuálisan belépő energiák számára. Helyet  teremtünk a nagyon magas szintű minőségeknek. És mindeközben egy-egy alkalommal pedig lehetőség van arra, hogy régebbi blokkokat is kitakarítsuk magunkból. Ennek az a titka, hogy mindennap találkozhatunk a Lelkünkkel, Szellemünkkel és egyszer csak azt vesszük  majd észre, hogy nem mi irányítjuk meditációnk folyamatát. Megtapasztalhatjuk az Isteni Énünk vezetését, aki folyamatosan súgja majd, hogy éppen mit szükséges tenni, látni vagy mondani. Ez a fajta megtapasztalás egy csoda volt számomra és megajándékozott a bizalom érzésével. Tényleg igaz az, hogy ha így kezdjük a napunkat, akkor az csodás és felemelő lesz és minden gondolatunk, érzésünk és tettünk a célunk beteljesedése felé vezet majd minket. Ha nem megy elsőre, akkor se bántsuk magunkat negatív jelzőkkel, önváddal és bűntudattal, melyeket sokszor ki is mondunk. Elég, ha észrevesszük ez irányú gondolatainkat, és  mindjárt lesz mit kidobni és lesz miért megbocsátani magunknak. Ha kitartunk és elfogadjuk, hogy éppen aktuálisan arra vagyunk képesek amire, akkor hitem szerint a csoda mindenkivel megtörténik, veled is, aki most e sorokat olvasod. A fentiek gyakorlása nagyban segíti azt, hogy egyre inkább birtokba vegyük a teremtő erőinket. Hasznos tehát figyelni arra, hogy mit mondunk ki, mert a (ön)bírálás, (ön)ítélkezés visszafelé sülhet el. Ha esetleg más felé is küldjük ezeket a romboló energiákat, akkor jó, ha tudjuk, hogy ezek az energiák hatalmas erővel ellenünk fordulnak majd. Sokszor csodálkozunk, hogy nem valósulnak meg az elképzeléseink és a vágyaink, pedig tegyük fel még meditálunk és tisztítunk is rendszeresen. De ha nem vagyunk eléggé tudatosak és bántjuk magunkat, vagy másokat, akkor beleeshetünk a  fent említett negatív állapotokba, és máris jó úton járunk a megvalósulási törekvéseink blokkolásában.

Ez az év különösen szembesíthet minket azzal, hogy nem használ a sok üres fecsegés és az sem, ha nem az igazat mondjuk ki. Ha manipulatívan mellébeszélünk, vagy megfelelni akarásból nem vállaljuk fel az érzéseinket, ez ajtót nyit azoknak a tanító erőknek, akik tétlenségbe, bizonytalanságba, megrekedésbe helyezhetnek minket. Kerüljük hát az önvádaskodást, pletykálkodást, a tartalmatlan üres fecsegést, a panaszkodást, a félelmeink megtárgyalását,  a durva és káromkodós helyzeteket és az értéktelen negatívba hajló beszédet is. Ez a dolog azonban fordítva is működik. Ha csodás és építő  szavakat használunk, ha egyre gyakrabban áldunk meg embereket, helyzeteket és magunkat is, az ugyanúgy kinyit egy ajtót számunkra. Ez az ajtó azonban a mennyekbe nyíló ajtó, melyen beáramlik az ég csodája és gyógyító fénye.

Hatalmas igazság, hogy aki keveset beszél, annak óriási hatalma van a fizikai teste és az élete felett.

Erős tény, hogy a teremtő erőnk napról napra erősebb lesz. Nagyon nagy felelősség tehát, hogy mire és hogyan használjuk. Régen elvették az égiek a teremtő erőinket, mert olyan felelőtlenül bántunk  velük, hogy rövid időn belül halálosan ártottunk volna magunknak. Akkor ez így volt biztonságos. Most is hatalmas felelősség, de az emberiség meglépett már egy jó pár tudatossági szintet, éberebb, felelősségteljesebb lett, ezért az ég bizalmat szavazott nekünk. 2016-ban minden hónapban egyre erősebb lesz  a teremtő erőnk, mely által egyre nagyobb hatalomra teszünk majd szert. Tehát mindenkinek szíve joga, hogy miként él majd ezekkel az erőkkel. A teremtő erő birtokbavétele magával hozza a cselekvés energiáját és a szellemi dolgok anyagba hozását. Ez nem könnyű feladat.

„Látni szellemi szemmel és mindezt az anyagban megvalósítani az adott helyzetekben, a rendelkezésre álló eszközökkel. Ez a Krisztusi Út lényege.”

A kreatív energia, mely a szívből áramol majd, mindent lehetővé tesz.  Csak mindig annyit kell lépnünk, amennyit tudunk. De azt viszont rendíthetetlenül, és bátran lépjük meg! Ne halogassunk, és ne várjunk semmire és senkire, hanem kezdjük el  végre használni a visszatérő erőinket. Lépésről lépésre kialakul, láthatóvá és kézzelfoghatóvá válik a szellemi egész. Részletekből tevődik össze, és pont ez benne a csoda.

Sok bölcs mindig azt mondja, hogy ha figyelsz a részletekre, akkor Istenre figyelsz.

Én már nem a végeredményt akarom látni. Végtelen szeretettel és csodálattal tölti el a szívemet a pillanatokban feltáruló misztérium. Az én misztériumom és a tiéd. Sokszor áhítattal nézem, ahogy az egyik részlet illeszkedik az előzőhöz, majd a következőhöz. Lassan a fizikai szememmel is látom, hogy mi felé tartok és mit vagyok hivatott létrehozni az életemben. És hitem szerint ez nálad is így működik, hiszen mindez a csodás Isteni rendben történik. Ez alól senki sem kivétel.

Lassan látni  lehet majd az új szabad aranykor világát.

Ha szelíd és békés vagy, ha le tudsz hajolni a magasságodból a szintén odatartóhoz és felé nyújtod a segítő kezedet, akkor nyitott a szíved, mely jó irányba vezet téged. Mondj búcsút a nehéz, fájdalmat okozó tanító erőknek és mondj igent az égi vezetőknek.  Ez az, ami lehetővé teszi, hogy használd a teremtő erődet és kiemelkedj a szenvedős látszat világból. Nem kell gondolkozni, hogy hogyan tegyed mindezt. Csak mondd ki hangosan:

„Megnyitom magam a Teremtő Isten gyógyító fényének. Legyen meg bennem Isten akarata. Váljék lehetővé, hogy ezeket az energiákat be tudjam fogadni.”

Érdemes kipróbálni, mert működik. Rögtön azonnal, érezni, látni és tapintani lehet. És nem kell hozzá nagy médiumi képesség. Elég az ebben való HIT és akkor mindent működni fog az életedben. Mindennek a végén pedig érezz és mondj hálás köszönetet magadnak, az embertársainak és az  égieknek.

Március 20-val belépünk a mindent megújító tavaszba, mely előhoz minket  a belső csendből a kiáradás felé. Lassan lezárul a 2016-es év felkészítő szakasza, mely bízom benne, hogy megnyitja majd a szívedet és befogadóvá tesz az év további fénybeavatásai számára. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.