2014. október 30., csütörtök

Újjászületni Jézusban

„Drága Isteni Lelkek! Csodálatos emberek!

Nyugalom, türelem, bizalom, áldás. Nagy levegővel érkező fény. Áldás és béke mely a világot megmentheti és emelheti. Minden pillanat újdonsága emel és vezet, ha hagyod.  Mégis félelmek tengerében hánykolódva, karodat segítségért nyújtva kapkodsz, pánikolsz. Vagy éppen tétovaságtól megbénulva erőtlenül lézengsz.

Ne tedd. Engedd, hogy történjenek a dolgok. Létezz és élvezd.

Pont ott vagy ahol lenned kell. Nem előbb és nem hátrébb. Benned vannak a válaszok, de te még mindig kívül keresed. Kívül keresel mindent, kifelé figyelsz. Belül vagy igaz és belül vagy minden, belül van minden, mi fontos számodra. Fény és szeretet. Ha nem érzed, akkor tudd, hogy másra fókuszálsz.
Nem attól vagy szerethető, hogy mit teszel vagy gondolsz, hanem pusztán csak azért, mert vagy. Hogy lélegzel és létezel. Nem kell senkinek sem bebizonyítanod, hogy vagy valaki. Minden bizonyítás mások kezében fegyver ellened. Engedd, hogy csak úgy legyél és tegyél, ha van hozzá kedved, hiszen senkinek sem kell megfelelned.

Minden téged már nem szolgáló mintádat lerakhatod, hiszen már, másként halad a világod, ha te is úgy akarod. Csak áramolj, ne a pénzért, ne a szeretetért, ne a figyelemért pusztán azért mert képes vagy erre.

Ez az új világ jellemzője.

Nem vagy egyedül, veled vagyok, figyelj rám és ebben a kapcsolatban megtalálsz mindent. Csak tedd mert szereted, mert örömet ad, mert jó neked. Ez a szépség vagy te. Én szeretlek téged és úgy fogadlak el ahogy vagy, nem kell tenned semmit érte, hiszen belőlem vagy.Visszahúzódtam tőled, belőled, hogy mindezeket átéld, hogy a kapcsolatunk tisztán újjászülethessen. Te már bennem vagy és én te benned és ez a kapcsolat öröké élő marad. Szívedben a vágy meghallgatásra került és én itt vagyok újra közel hozzád, úgy hogy újra könnyedén meghallhatsz engem. Utad a megfelelő mederben halad, hagyd hogy az energiák mutassák az utat. Szeretetből van szőve az utad, járj rajta, s mutasd másnak is az utat. Bátran, hiszen veled vagyok érted vagyok és te minden cselekedeteddel segíted az én munkásságomat.

Velem való egység az egyetlen és igaz.

Emberként teherként éltél meg sok dolgot és feladatot, de ennek ideje lejárt. Velem való együttes munkával fényt viszel a világba egy aprócska szóval, vagy egy szempillantással. Engedd és hagyd jelen a többieket, hiszen ők is egyek veled. Nem kell elemezned, reagálnod, csak a szívteredben maradnod. Ha bármi is ér gondolj rám, s a probléma megoldásra talál.

Ez az út a szeretet útja, melyen lépdelve a békesség vár.

Hallgasd a belső hangot és sugallatot, mely mindig a jó irányba terel téged, s engedd végre el a kétséget. Aprócska részekből áll össze az egész kép bízz ebben és remélj. Fizikai tested reagál a jóra, a szépre és a velem való egységre. Gyógyulásnak indul csak szeresd és engedd el a félelmeidet. Lásd, belül megszületett a béke és a csönd és a világ körülötted végre nem zörög. Kívül elhalkul minden, belül felerősödik a fény és a szeretet. Azzal, hogy másoktól függetlenül lépsz, nem jelenti azt, hogy kívülállóként élsz. Energiáid széles körben hatnak és gyógyítanak. Ezt velem együtt teszed, legyen ez számodra a biztosíték. Ha velem egy vagy és együtt vagy, akkor MINDENKIVEL kapcsolatban vagy. Nem a világgal kell társulni és eggyé válni, hanem velem kell a az egységet megtalálni. Ha velem beszélsz, akkor szólsz mindenkihez, ha én válaszolok akkor azt hallja mindenki. Hagyd az életedben ezt a csodát megszületni. 

Régóta vagyunk kapcsolatban, és ezt mindig is tudtad.  Egyre többen kapcsolódtok össze velem. Általam van egység és én vagyok a Híd köztetek. Ha ezt látod és éled, akkor eltűnik minden nehézséged. Helyébe lép a szeretettel telített bölcsességed.  Legyen a velem való kapcsolat az első.  Te és én együtt, eltűnik az egó, csak a tiszta szeretet és a fény marad. A szíved által sugallt irányt kövesd, ne akarj többet látni, mint amit engedek. Legyél gyors és rugalmas, kreatív és örömteli. Törekedj ezen minőségeket megélni és állandóvá tenni.

Ha kapcsolódni szeretnél, csak gondolj rám, és ez megnyitja számodra az Univerzum kapuját.

Áldott légy

Jézus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.