2014. október 29., szerda

Mondj igent!

Drága Gyermekeim!

Jézus szólok most hozzátok. Szeretetben, s figyelemben éljetek. Nem számít, hogy milyen most a világ. Az számít, hogy a te  világod mit kínál.

Ki keres, az talál!

Keress a világodban szeretetet, gyengédséget, figyelmet és jó szót. Szépséget s bátorító cselekedetet. Fordulj felém nyitott szívvel és sugárzó arccal, s ígérem neked, hogy megfogom a felém nyújtott kezed. Nehézségedet, mely a szívedet nyomja, helyezd bátran az én oltáromra. Szeretlek, vezetlek és védelmezlek téged, még akkor is ha nincs erre tudatos figyelmed. Emelkedésed titka az életed tudatos volta. Ha Velem együtt lépdelsz a kétség elvész.

Lelked csillogó volta vonzza életed pozitív aspektusait.

Ha az életed elért arra a pontra, melyre régóta vágytál, ha megtetted azokat a szükségszerű lépéseket, melyek mindezt előidézték, akkor légy büszke gyermek és örülj az aktuális állomásodnak. Élvezd a pillanatot, majd indulj tovább, hiszen tudod azt, hogy sosem állunk meg, mert haladunk tovább a fejlődés útján. Vigasztalás legyen számodra az, hogy bár a tovább vezető út kívülről nézve egyre keskenyebb, de annál szebb mélységgel és tisztasággal bír. Pihenj hát meg egy pillanatra, majd haladj bátran tovább.

Veled vagyok, s Te Velem vagy, így az utad világosan láthatod. Biztonság ez számodra.

Tudom, hogy néha nehéz az utadon járnod, de mindez azért van, hogy TE emelkedhess. Bátorság és kitartás e két útitárs, mely segít, ha tétovázol s megálltál az utadon.

Drága szeretett gyermekeim!

Álljatok meg, s ne szaladgáljatok fejt vesztve a problémák halmai között. Kapkodtok, csapongtok és pánikoltok. Az idő felgyorsul, de hallgassatok rám! Meghozni a döntést, hogy melyik irányba haladsz:

EGY PILLANAT!
Nem kellenek hozzá évek, hónapok, napok.
CSAK EGY PILLANAT!
Mondd ki a szívedben és az elmédben azt, hogy
IGEN!

S onnantól már lehetőséged van kilépni ebből az őrült hurrikánszerű forgatagból. Állj meg mindannak a közepén, amiben Most vagy. Állj meg, s ne tégy semmit, csak légy és figyelj. Ha így teszel túléled, mert a hurrikán békében és sértetlenül hagy.

Azonban, ha kapkodsz széthullhatsz és elveszítheted önmagad.
Ne harcoljatok!
Legyen a napi imádságotok az ELFOGADÁS.
Álljatok meg és fogadjátok el azt, ami körülöttetek és bennetek zajlik.
Ez az IGEN,
S, ez az AJTÓ
HOZZÁM – HOZZÁD.

Játszatok és gyakoroljatok. Ha a „kisebb” dolgoknál sikerül a „nagyoknál” is fog.

Szerető szívemre ölellek benneteket!
Áldásom rátok!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.