2012. június 2., szombat

Színes Világ: Olajzöld * Olajzöld

„Ne vezess, mert nem követlek, ne kövess, mert nem vezetlek. Mellettem lépj, s együtt célba érünk.”

Az olajzöld segít a helyes irányban haladni és az egyensúlyt helyreállítani. A fel nem oldott csalódásokból származó keserűséget apró örömökké, új reménnyé alakítja át. Nyugalmat hoz az életünkbe.  Segít a saját elképzeléseink szerint élni az életet és kivonni magunkat sugallatok, szemrehányások, bűntudatkeltés általi manipulációk alól. Támogat minket abban, hogy magunktól hozzuk meg a döntéseinket és következetesen megakadályozzunk minden külső ráhatást és behatást. Segít teret nyerni a növekedésünkhöz azáltal, hogy tudatosan és aktívan eltávolítunk az életünkből mindent, ami már nem tartozik igazán hozzá. Segít megszabadulni a halogatás és bizonytalanság miatt feltorlódott indulatoktól.
Peridot * Olivin
Hosszan tartó nehézség, betegség, túlzott munka, aggódás és emberfeletti erőfeszítések után nagy megkönnyebbülést nyújt a megfáradt testnek és léleknek. Ha a mindennapi élet nagy nehézséget okoz, keményen dolgozunk és eltűnt az öröm és az élvezet az életünkből, akkor az olajzöld kristályok helyreállítják a belső életerőt és segítenek új erőre kapni. Megszüntetik a belső nyomást és a szorongást. Légszomj esetén megkönnyítik az életenergia felvételét. Pótolják a rendszertelen életvitel általi lelki és fizikai energiavesztést. Segítenek megnyílni az addig elfojtott ritmikusan változó érzetek és igények előtt. Segítenek, hogy rábízzuk magunkat az élet áramlatára. Erősítik és támogatják a tüdő és az epehólyag munkáját. Megtisztítják és erővel töltik fel a köldök- és a szívcsakrát. Segítenek a lelki túlérzékenységen és ennek okán jelentkező túlzott immunreakciók esetén is.


Hunyd be most a szemed és hallgasd meg, hogy mit súg a szíved! Képzeld el, ahogy megvalósítod mindezt. Lásd magad, ahogy rejtőzködés, visszafogottság vagy rossz lelkiismeret nélkül olyannak mutatkozol, amilyen vagy. És végül lásd, ahogy egy olajzöld hídon állva arra vársz, hogy elindulj a szíved által vezetett igaz életed irányába. Lélegezz mélyeket és érezd, ahogy tovaszállnak a félelmek. Öröm, béke és elégedettség jelenik meg benned. Indulj hát bátran tovább, hiszen Új Életed csak  Rád vár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.