2012. május 9., szerda

Színes Világ: Magenta * Magenta

„Ráébredtem, hogy a lelkem Istenhez tartozik. Magenta fényben kitartóan és elszántan cselekszem. Engedem, hogy Isten rajtam keresztül teremtsen.”


Istenihez való erősebb kapcsolódás. Megérezzük az apró dolgokban megnyilvánuló szeretetet, kifejlődik a mások iránti együttérzés. Megtanuljuk annak értékét, mit jelent, ha lehetővé tesszük mások számára, hogy azzá váljanak, akivé lenni szeretnének. Feltétel nélkül tiszteljük mások döntéseit. Tudatára ébredünk, hogy van egy különleges célunk és ezt ebben az életünkben kell megvalósítani. A magenta nagy segítséget nyújt abban az esetben, amikor a kapcsolatainkban áramló szeretetet nem érezzük kielégítőnek. Az Isteni szeretethez kapcsol minket.

Kamererite
A magenta színű ásványok segítenek nekünk abban, hogy megerősítsük a kapcsolatunkat Föld Anyával és a földet behálózó energiákkal. Továbbá nemcsak az árnyékrészeinket segítenek feltárni, hanem általuk megmutatkoznak és felerősödnek a bennünk lakozó erőforrások, képességeink és tehetségünk, melyeket hoztunk magunkkal erre az életre. A velük való kapcsolódás a felszínre emeli a bennünk rejtőzködő életfeladatunkat. Óriási áldás nyújtanak abban az esetben, ha szélsőségesen a fejünkben élünk, ugyanis segítségükkel leföldelhetjük a szellemi erőforrásainkat, megértjük, hogy a hétköznapi lét maga spirituális és intuitív megérzéseinket el kezdjük végre használni a gyakorlati életben.

A magenta a részletekben rejlő misztériumot tárja fel előttünk. A pillanatban létezés feltárja a teremtés csodáját. Egy madárhang, egy színpompás virág, a másik ember mosolya és még sok-sok apró részlet az életünkből. Hangolódjunk és engedjük, hogy megnyíljon a szívük a végtelen számú szépség által. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.