2012. április 14., szombat

Színes Világ: Sárga * Sárga

„Sárga szemmel tekintek a világra, s meglátom benne a csodákat.

Végtelen lehetőség, bőség és öröm, mely áthatja a lelkünket. A sárga szín, ugyanúgy, mint a napfény, melegséget áraszt felénk. Az elménk fénye és személyes erőnk táplálója. Segíti a tapasztalatok és információk feldolgozását minden szinten. Fényt vetít a nehéz döntésekre. A sárga energiája a külső és belső világunk közötti összekötő kapocs.  Közvetlenséggel, nevetéssel, örömmel és elragadtatással ajándékoz meg minket.


A sárga színű ásványok erősítik a változatosság, az új élmények és az önmegvalósítás iránti vágyat. Segítenek magabiztosnak és öntudatosnak lenni az életben. Erősítik a föld elemhez tartozó gyomrot és a lépet. Önbizalmat, bátorságot és bizalmat hozhatnak az életünkbe. A téli időszakban pótolják a hiányzó napfényt, ezért oldják a depressziót és a lehangoltságot. Segítik az integrálás és a tanulás folyamatát, serkentik az agyi és mentális funkciókat, javítják a kedélyállapotot. Támogatják az idegrendszert és az emésztést, bőrregeneráló hatásúak. Gondoskodnak az erőforrások célirányos használatáról, hogy az életerő jól hasznosuljon. Segítenek úgy megemészteni a szerzett benyomásokat, hogy a hibák ne ismétlődjenek meg.


Tavasztól-őszig nagy áldást hoz számunkra a napsütés. Feltölt életerővel és a bőrünket melegítve megnyugtat minket. Fordítsd a nap felé az arcodat és élvezd, ahogy kitisztul az elméd. Lelked csendjéből a nap hívogató sugaraira válaszul megjelennek elfeledett elképzeléseid és vágyaid. Mosolyra nyílik a szád, könnyűnek és szabadnak érzed magad. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.