2012. április 26., csütörtök

Színes Világ: Fehér * Fehér

„Tiszta fehér fény megérint téged és az életedet. Köszöntsd a szívedben és engedd, hogy általa a Fehér Oroszlán ereje keljen életre benned.”

A fehér olyan, mint a szivárvány: megtalálható benne az összes szín, csak elrejtve. Ha fehéret használunk, akkor minden színből használunk egy kicsit. Ha vonzódunk a fehérhez, akkor készen állunk arra, hogy a tisztulás által megtörténhessen a változás az életünkben. A fehér az első lépés azon harmónia felé, melyet az egymás mellett élő színek szimbolizálnak. Alapvető tulajdonsága az egyenlőség a mitológiában pedig az Egység jele. A fehér maga a teljesség, mert még nem látható benne semmi.


A hegyikristály szinte minden testi és lelki betegségre használható. Tisztítja, a légutakat szabaddá teszi a lélegzetet és erősíti az életenergia áramlását. Fáradság és gyengeség esetén energiát ad. Szabályozza a keringést és regenerálja az idegrendszert. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.  Segít világosan kifejezni magunkat és észrevenni a megfelelő pillanatot. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását.


A megtisztulást hozó változás sokszor fájhat és nehéznek érezhetjük az életünket, mégis, ha belesimulunk a változás folyamatába, úgy ahogy a puha fehér tiszta hóba, és engedjük, hogy csak történjenek a dolgok, akkor megtapasztaljuk a szenvedés mögött rejlő Isteni gondviselést és gyengédséget. Az Isteni Fehér fény megtisztít majd és szerető karjaiba emel minket.

„Megtisztulok a múlt energiáitól. Most már érzem, hogy mély bölcsességgel rendelkezem. Öröm van bennem és körülöttem.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.