2012. április 13., péntek

Színes Világ: Arany * Arany

„Mély öröm és elégedettség járja át a lényem, mert utam során tudásomat tapasztalattá érleltem.”

Egyensúlyba hozza a logikát és a megérzéseket. A legsötétebbnek tűnő helyzetekben is kiutat mutat. Mély bölcsességet hoz oda, ahol félelmet tapasztalunk. Általa megtapasztaljuk mindenben a két végletet, hogy azután rátaláljunk az arany középútra. Ha arany jelen van, akkor az öröm és mély elégedettség lesz bennünk és körülöttünk. Biztonságot, helyes ítélőképességet ad és elmélyíti az önmagunkkal való megelégedettséget.

Amber * Borostyán
Erőteljes gyógyító és tisztító hatással bír testre és elmére egyaránt. Megújítja az idegrendszert és egyensúlyba hozza a két agyféltekét. Segít oldottan és lazán élni az életet. Gyengéd és engedékeny, ám roppant öntudatos lénnyé varázsol. Kedvet ad az újdonságok megtapasztalására. Segít lelkifurdalás nélkül megengedni magunknak azt, ami jót tesz nekünk. Segít, ha az ember válogatás nélkül túl sok mindent magába öntött, legyen ez testi, lelki vagy szellemi táplálék.  A borostyán és az összes többi arany és sárga ásvány a föld elemhez tartozó gyomor és lép működését segíti.

A lemenő nap fényében megpihenve bensőnkben megpillanthatjuk az aktuális történeteinket, találkozásainkat, élményeinket. Bár gyengül a nap ereje, de ez még elegendő ahhoz, hogy felismerjük tapasztalataink ajándékait. Így minden este nyugodt szívvel a bőségünkre hangolva hajthatjuk álomra a fejünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.