2012. március 13., kedd

Színes Világ: Zöld * Zöld

„Kiegyensúlyozott az életem, mert a szívem hangját követem.”

Zöld az érzéseknek és a szívnek szánt tér. Mindig szeretetben cselekszünk, bármit is hoz az élet. Segít az új irányaink, a saját utunk megtalálásában és a saját otthon megteremtésében. Ő a harmónia belül és kívül egyaránt. Reménnyel tölti meg a szívünket. Segít, hogy átadjuk magunkat az élet áramlásának.
A zöld kristályok a fa elemhez tartozó májat és epehólyagot erősítik. Lendületbe hozzák az életet, kiemelnek a levertségből, lustaságból és a reményvesztettségből. Segítenek tervezni, dönteni és helyreállítani a rendet az életünkben. Enyhítik a krónikus feszültséget. Egyaránt szabályozzák a túláradó és visszafojtott érzelmeket. Gyógyítják a gyulladásokat, görcsöket és eltüntetik az idegeskedést, ingerlékenységet. Általuk enyhül a túlérzékenység és a belső nyugtalanság. Segítenek szellemileg teljesen jelen lenni és tisztán látni.


Távol a zajongó világtól hívogat az erdő. A fák között lépdelve megérint a csend. Mélyeket lélegzel és érzed, ahogy a szíved megtelik friss levegővel. Belesimulsz a zöld térbe és közben hallgatod a madarak énekét. Feltöltődsz, kisimulsz és minden sejted regenerálódik. Menj és ölelj meg egy fát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.