2012. március 9., péntek

Színes Világ: Vörös * Vörös

"A szenvedély, melyet meg kell, hogy élj!"

A vörös a tűz, az ösztön és az akaraterő. Ö a fáradhatatlan energia. A vörös mindig a maga útját járja, bármi is történjen. Vörös a testi élet energiája. Bátorság és felszabadítás. A vörös azt mondja: tartsd magad mozgásban. Segít megtörni a ridegséget, ami elállja az utunkat. Segít a számvetésben, selejtezésben és ellát a szükséges lelkesedéssel, mellyel tovább haladsz az úton. Hódítás, hatalom és erő. Vörös a jóakarat minden ember felé. A vörös megváltó energia. Hatását fel lehet használni olyan esetben, amikor valami akadályozza a fejlődést.

Gránát
Az élet minden területén támogatást nyújt. Leföldeli a szellemi energiákat. Erőt ad a fizikai teljesítésekhez. Ősi tűz rejlik benne. Ez a kő erősíti és biztonságossá teszi az intuitív érzéseket. Nagy erővel támogatja meg az ember figyelmét, növeli az ember belső tüzét, energiát és lendületet ad a kreatív tevékenységekhez.


Minden tavasz egy új kezdet, egy csodálatos ébredés. Ébredés és újjászületés a természetnek, testnek és léleknek egyaránt. Elvethetjük végre a magokat, és hamarosan láthatjuk, ahogy a melegedő idő, víz, gondoskodás és türelem eredményeképpen a kis magok szárba szökkenek, levelet hoznak és kivirágoznak. Így van ez a lelkünkkel is. Véget ért a téli álom és a tisztulás időszaka, kezdődhet a teremtés maga. Ez a vörös energia feltölt erővel és bátorsággal. Megmozdul a kezünk és a lábunk, cselekvésre invitál a lelkünk. Itt az idő, hogy lépj egyet előre. Tedd meg az első lépéseket, lépj ki a megszokottból és bátran lépdelj Új életed egyedi útján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.