2012. március 16., péntek

Színes Világ: Tiszta * Zöld

„Fénnyel telítődik meg a szívem tere, elindulhat végre a várva várt tisztulás.”


Tisztulás az érzelmekben és a gondolatokban, mely lehetővé teszi, hogy megtaláljuk a saját terünket és helyünket a világban. Tiszta és zöld * Fény és Tér. Ha igent mondunk minderre, akkor elbúcsúzhatunk a múlt veszteségeitől. az önmagunknak való megbocsátás által.
A zöld kristályok erősítik a FA elemet bennünk. Az elemhez tartozó máj energiája segít a tervezésben, az epehólyag energiája pedig a döntésben. A zöld színű malachit hatalmas erejű kő, képes arra, hogy használója megújuljon és átalakuljon. Napvilágra hozza árnyoldalunkat és segít annak a feloldásában. A lélek világa feltárul általa. Ez a kombináció mindig visszavezet lelki egyensúlyunkhoz és harmóniával ajándékoz meg bennünket. A zöld kristályok a fa elemhez tartozó májat és epehólyagot erősítik. Lendületbe hozzák az életet, kiemelnek a levertségből, lustaságból és a reményvesztettségből. Segítenek tervezni, dönteni és helyreállítani a rendet az életünkben. Enyhítik a krónikus feszültséget. Egyaránt szabályozzák a túláradó és visszafojtott érzelmeket. Gyógyítják a gyulladásokat, görcsöket és eltüntetik az idegeskedést, ingerlékenységet. Általuk enyhül a túlérzékenység és a belső nyugtalanság. Segítenek szellemileg teljesen jelen lenni és tisztán látni. A hegyikristály szinte minden testi és lelki betegségre használható. Tisztítja, a légutakat szabaddá teszi a lélegzetet és erősíti az életenergia áramlását. Fáradság és gyengeség esetén energiát ad. Szabályozza a keringést és regenerálja az idegrendszert. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.  Segít világosan kifejezni magunkat és észrevenni a megfelelő pillanatot. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását.

Ahhoz, hogy megérkezzen az új az életedbe, el kell engedni a múltat. Bármi is történt, az biztosan Téged szolgált és emelt a sorsod útján. Válaszúthoz érkeztél és egy új kezedet küszöbén állsz. Itt az idő, hogy rálépj arra az útra, mely önmagad megtalálásához vezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.