2012. március 15., csütörtök

Színes Világ: Tiszta * Kék

„Elfogadtam a sorsomat, megnyugodtam és békére leltem. Készen állok arra, hogy megnyíljak a Fény felé és befogadjam a Lelkem.”

Ez a kombináció megajándékoz bennünket a tiszta gondolkodás lehetőségével, melynek nyomán mély megnyugvásra lelhetünk és kapcsolatba kerülhetünk az érzéseinkkel. Általa türelemmel fogadjuk a látszólag mozdulatlan élethelyzeteket.
Kék ásványok segítenek abban, hogy minden körülmények között hűek legyünk önmagunkhoz. Támogatnak minket abban is, hogy megfelelően alkalmazkodjunk a külső körülményekhez. Nagy szolgálatot tesznek az önuralom megvalósításában. A vesékben tárolódnak az ember energiatartalékai, így a kék ásványok segítenek abban, hogy pótolják az elveszített energiákat. A húgyhólyag funkciója pedig, hogy ezeket az energiákat tettre váltsuk, tehát bizonytalankodás és félelmek esetén a kék energia segít, hogy végre elmozduljunk. Továbbá, segítik az önkifejezést, oldják a szorongást és a depressziót. Hatásukra feloldódnak a negatív energiák érzelmi és fizikai síkon is. Erősítik a kommunikációt és fejleszti a spirituális képességeket. A hegyikristály szinte minden testi és lelki betegségre használható. Tisztítja, a légutakat szabaddá teszi a lélegzetet és erősíti az életenergia áramlását. Fáradság és gyengeség esetén energiát ad. Szabályozza a keringést és regenerálja az idegrendszert. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.  Segít világosan kifejezni magunkat és észrevenni a megfelelő pillanatot. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását.


Általában hajlamosak vagyunk azt érezni, hogy hiányzik valami, vagy valaki az életünkből. Érdemes ilyenkor megpihenni és elcsendesedni kicsit. A megjelenő csendben engedjük meg magunknak, hogy rálássunk arra, hogy hiányérzetünk ellenére milyen bőségben élünk. Ne várjunk el semmit, csak engedjük, hogy a lelkünk megmutassa ezt nekünk. Ne feledjük: A megelégedettség érzése a megfelelő alap ahhoz, hogy ha szükséges tovább gyarapodhassunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.