2012. március 17., szombat

Színes Világ: Tiszta * Arany


 „Elengedem a félelmeimet, hogy bölcsességem teret nyerjen.

Ez a kombináció abban segít, hogy megtaláljuk Önmagunkban az Ősi bölcsességünket, melyet lelkünk ez idáig tartó utazásaiból szerzett. Ez a bölcsesség, nem más, mint az önismeret azon foka, mely nagy segítség ahhoz, hogy a jelenlegi életünkben a szenvedést megértsük és elengedjük. Ebben a folyamatban láthatóvá válik az, hogy a régebbi megpróbáltatásokkal is megbirkóztunk és fantasztikus tapasztalatokkal gazdagodtunk. Nagyon fontos célkitűzés az, hogy az ehhez vezető utat megtisztítsuk minden akadályozó tényezőtől.


A hegyikristály szinte minden testi és lelki betegségre használható. Tisztítja, a légutakat szabaddá teszi a lélegzetet és erősíti az életenergia áramlását. Fáradság és gyengeség esetén energiát ad. Szabályozza a keringést és regenerálja az idegrendszert. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.  Segít világosan kifejezni magunkat és észrevenni a megfelelő pillanatot. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását. Az Amber/Borostyán erőteljes gyógyító és tisztító hatással bír testre és elmére egyaránt. Megújítja az idegrendszert és egyensúlyba hozza a két agyféltekét. Segít oldottan és lazán élni az életet. Gyengéd és engedékeny, ám roppant öntudatos lénnyé varázsol. Kedvet ad az újdonságok megtapasztalására. Segít lelkifurdalás nélkül megengedni magunknak azt, ami jót tesz nekünk. Segít, ha az ember, válogatás nélkül túl sok mindent magába öntött, legyen ez testi, lelki vagy szellemi táplálék.  A borostyán és az összes többi arany és sárga ásvány a föld elemhez tartozó gyomor és lép működését segíti.


Amikor az élet nehézségek elé állít minket, hajlamosak vagyunk megijedni és akár kétségbe is esni. Ez a folyamat érzelmileg intenzív lehet és sok helyzet tisztázását vonhatja maga után. Ilyen esetekben, ha segítségül hívjuk a tudatos lélegzést, az nagyon sokat segíthet. Lépjünk hátrébb a világtól és forduljunk belsőnk irányába. Tudatosítsuk, hogy a hasi légzés lesz az eszközünk arra, hogy megleljük újra a belső nyugalmunkat. Ez elvezet ahhoz a szuper érzéshez, hogy azok a feladatok, melyek régebben stresszt és kapkodást okoztak, azokat most nyugodtan és kapkodás nélkül tudjuk megoldani.  Megjelenik az erővel telt nyugalom és a célirányos tevékenykedés. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.