2012. március 10., szombat

Színes Világ: Sárga * Zöld

 „Tudatom fénye bizalmat ébreszt bennem. Megnyílik a szívem, s vár rám az igazi életem.”

Ez a kombináció segít abban, hogy meglássuk azokat a félelmeinket, melyek megakadályoznak abban, hogy a szívünk hangjára hallgassunk. Feloldja a tétovázást és a halogatást és segít döntéseket hozni. Ha sokat gondolkozunk, akkor hajlamosak lehetünk arra, hogy túlbonyolítsuk az életünket. A sárga és zöld párosa feloldja ezeket az akadályozó mentális határokat és felszabadítja az érzelmeinket. 
Stilbit és Fluorit
A zöld és sárga ásványok mindig nagy segítséget nyújtanak abban, hogy tervezzünk és a megvalósítás érdekében döntéseket hozzunk. Feloldják azokat a félelmeket, melyek a megvalósítás útjában állnak. A sárga ásványok erősítik a föld elemet bennünk, ezáltal stabilitást és erőt nyerhetünk. Gondoskodnak az erőforrások célirányos használatáról, hogy az életerő jól hasznosuljon. A zöld ásványok pedig a szívünket tisztítják és megadják a szükséges erőt, hogy bízzunk ebben a szelíd hangban.


Ha azt teszed, amit szeretsz, és ha arra haladsz, amerre a szíved hív azt érezheted, hogy időtlenségbe érkezel. Átjár az öröm, lelkes vagy és vidám. Engedd, hogy mindez téged is megérintsen és kiemeljen a hétköznapjaid megszokott ritmusából. Lelkeddel való összhang jele ez, érezz hát és légy szabad! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.