2012. március 11., vasárnap

Színes Világ: Sárga * Kék

„Bensőm csendjében megpihenve, biztosítom tudatom tiszta erejét.”

Ez a kombináció segít, ha túl sokat gondolkodunk, és nem tudunk eljutni arra a pontra, hogy megvalósítsuk az amúgy, kiváló ötleteinket. A sárga bennünk látja a lehetőségeinket, azok jó és rossz oldalát. Azonban hiányzik még a szívünk vezetése, ezért nem tudunk dönteni. A kék az elfogadás a sárga a választás. A kék segít elcsendesedni és meghallani azt a halk hangot, mely megsúgja, hogy mi lenne a legjobb nekünk. Megajándékoz a belső békével és megnyugtat. A kombináció hozzásegít ahhoz a tudatállapothoz, hogy „mindig van választásunk.”
Cavansit és Calcit
Kék ásványok segítenek abban, hogy minden körülmények között hűek legyünk önmagunkhoz. Támogatnak minket abban is, hogy megfelelően alkalmazkodjunk a külső körülményekhez. Csillapítják a túlzott gondolkodást, így nagy szolgálatot tesznek az önuralom megvalósításában. A sárga ásványok pedig segítenek a cselekvésünket blokkoló félelmek oldásában. Földelést és stabilizálódást nyújtanak, így növekedhet bennünk a biztonság és az önbizalom mértéke.


A röpke és gondtalan szitakötők a forgószelet, a gyorsaságot és az aktivitást szimbolizálják. Azok, akiket elárasztanak az érzelmek és meg akarnak válni a problémáiktól azok, segítségül hívhatják.  A szitakötő megtanít, hogyan hozzuk egyensúlyba az érzelmeinket, a szellemi tisztaságunkat és az irányítást. Ha kényelmetlenül érzed magad az újítással szemben, keresd a szitakötő segítségét. Arra hív, hogy szakítsunk időt, hogy áttörjük az illúzióinkat, amelyek gátolják cselekvésünket és az ötleteinket. Ha érzed a változás szükségét, hívd a szitakötőt, hogy vezessen át az illúziók ködén az átalakulás útjára. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.