2012. március 7., szerda

Színes Világ: Sárga * Arany

„Napfény felé fordulva lehetőségek végtelen tárháza vár rám.”

Ez a kombináció hozzásegít ahhoz, hogy a tanult és szerzett információkat és tudást átültesd a gyakorlatba. Így lesz a sárgából arany, ami nem más, mint a Te bölcsességed. A tudás egyforma, de a bölcsesség mindig egyedi, hiszen ugyanazt a dolgot mindenki másképpen látja és érzékeli. Ettől lesz szép a világ.

Tűzopál
A spontán cselekvés, új ötletek és lehetőségek köve. Javítja a teljesítőképességet, segíti a keringést, vérellátást, potenciát, termékenységet.  A tűzopál a gyökércsakrába, és a kettes csakrába kapcsolódik bele. Ezért mindenképpen erősíti a Földhöz való kapcsolatunkat.  Színvilága jó hatással van a Gyomor és a lép működésére is. Oldja a félelmeket, melyek meggátolnak abban, hogy cselekedjünk és boldogan élvezzük azt, amit az élet kínál nekünk. Oldja bennünk a szenvedést és bűntudatot keltő blokkokat.  Megajándékoz az életörömmel és az élet élvezetére való képességgel. 


Milyen kellemes érzés, amikor a napfény melegíti az arcunkat. Mélyeket lélegezve megnyugszunk, ahogy bőrünket megérinti ez a finom energia. A napfény befogadása és a felé való fordulás az Isten felé való fordulás szimbóluma is egyben. Azt üzeni számumunkra, hogy ha Isten felé fordulunk, akkor egy felsőbb vezetés védelme alá kerülünk. Értelemszerűen nem lehet baj az emberi létezésünkben. Röviden, ha így teszünk, akkor tulajdonképpen elengedjük az akarást és az irányítást. Az Egó pedig a helyére kerül és végrehajtja, megcselekszi, létrehozza, amit az Égi vezetésünk mutat nekünk. Ez biztonságot és kellő stabilitást nyújt számunkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.