2012. március 19., hétfő

Színes Világ: Lila * Lila

„A rohanó világ zajától elhúzódva, a lila mély csöndjébe burkolózva áthat a nyugalom és a béke. Elmélyülsz belső világod szépségében, s engeded, hogy az átalakulás megtörténjen.”

A lila az istenivel kiépített tuda­tos kapcsolat dimenziója. Ő, a Mennyország a Földön. Elősegíti, majd támogatja a változást külső és belső életünk minden területén. Kreativitást ösztönző, kihangsúlyozza a mondanivalónk fontosságát. Törődő és gyógyító minőséggel ajándékoz meg. Gyógyító, harmonizáló hatása van. Nyugtat és kiegyensúlyoz. Segít megteremteni az egyensúlyt a fizikai és a szellemi világunk között. A lila használatának egy nagyon pozitív oldala az, hogy segít előtérbe helyezni az ember vezetői tulajdonságait. Általa megkülönböztetés nélkül szolgálhatunk.


Ametiszt
Az Ametiszt lila a védelmező. Az ametiszt a misztikus erőkkel köti össze az embert. A Lel­ki sugár, mely védelmez minket, miközben korlátainkon túlra nyúlunk. Védelmezi azokat, akik nem képesek magukat megvédeni a kicsiny gyermekeket, a betegeket, a sebezhetőket és az állatokat. Segít annak megítélésében, hogy ki őszin­te, és ki nem.


Ibolya lila a lelki szolgálat és nagyon szeret tiszteletet tanúsítani mások iránt. Lelki céloknak szenteli magát. Az ibolya az intuíció, és nem az intellektus.  Ő az ideálok újjáépítője. Az ibolya szereti elhalmozni magát okkult és lelki dolgokkal. A jövőbe lát, és segíti az okkult képességek kifejlődését. Az ibolya hatása alatt lévő ember ügyesen össze tudja köt­ni az idősíkokat. Az ibolya hatékonyan alkalmazható a regresszióban, hogy felismerjük kisgyermekünket más életekből is. A meg nem született gyermekhez is kapcsolódik, ezért med­dőség esetén is használható. Nagyon jó, amikor valaki a leszületendő kisgyermekével próbálja felven­ni a kapcsolatot. Az ibolya epekedik az érzelmi biztonság után, de szégyen­lősen elbújik a felelősség elől. Az ibolya lecsendesíti az érzelmi féktelenséget. A negatív ibolya lila kérkedhet hatalmával; félreinformált misz­tikus is lehet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.