2012. március 4., vasárnap

Színes Világ: Kék * Mélymagenta

„Képes vagyok békésen kommunikálni önmagam mélységeivel.”

A Kék * Mélymagenta kombináció segít megérteni, hogy a hétköznapi élet maga a spiritualitás.  Sokan félreértik a szellemi út lényegét és hajlamosak elszigetelődni az élettől. E két szín együttes ereje nyugtatólag hat ránk, megajándékoz a béke érzésével, mely kellő alapot biztosít arra, hogy kibújjunk a saját belső világunkból és hajlandóak legyünk kapcsolatba lépni a külső világgal is.
Benitoite Kaliforniában található, legritkább drágakő a világon! Ez egy új ásvány. Benitoite rendelkezik a legritkább formájú kristályszerkezettel a világon. Nagyon nagy energiával bíró ásvány. Sajnos sokszor nehéz hozzájutni ezekhez a ritka kövekhez, de természetesen a színek gyógyító ereje úgy is működik, ha fekete vagy mélybordó (obszidián, gránát) és kék (lápis lazuli, lazurit) köveket alkalmazunk.


Az este végzett meditáció a sötétkék égbolt alatt segít megnyugodni testben és lélekben egyaránt. A napi rohanás, és feladatok széles tárháza és a mellettük megjelenő stressz elillan ebben a csendben. Lassan minden megnyugszik és mozdulatlanná válik. Hunyd be a szemedet és engedd meg magadnak, hogy a béke kékje és a mélymagenta védelme alatt megpihenhess.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.